Týdenní menu

20.2.2017

Cena denní polévky bez hlavního poledního jídla 25,- Kč
Zelná s klobásou 20,- Kč
Vepřové maso na paprice, kolínka 95,- Kč
Kuřecí závitek, hranolky, česnekový dip 125,- Kč
Pohankové rizoto s houbami a parmazánem 99,- Kč

21.2.2017

Cena denní polévky bez hlavního poledního jídla 25,- Kč
Hovězí vývar s masem a nudlemi 20,- Kč
Svíčková hovězí pečeně s houskovým knedlíkem 95,- Kč
Vepřová krkovička s pivní omáčkou, šťouchaný brambor 125,- Kč
Treska na másle s bylinkovou rýží 95,- Kč

22.2.2017

Cena denní polévky bez hlavního poledního jídla 25,- Kč
Hrachová polévka 20,- Kč
Smažený sýr, hranolky, tatarská omáčka 95,- Kč
Chili con Carne v pecínku chleba 125,- Kč
Vaječná fritáta se šunkou a sýrem, brambor 95,- Kč

23.2.2017

Cena denní polévky bez hlavního poledního jídla 25,- Kč
Bramborová polévka 20,- Kč
Čevabčiči s bramborem, hořčicí a cibulí 95,- Kč
Hovězí knuckle se špenátovou tarhoňou 125,- Kč
Řecký salát s olivami a sýrem Feta 119,- Kč

24.2.2017

Cena denní polévky bez hlavního poledního jídla 25,- Kč
Frankfurtská polévka 20,- Kč
Kuře na feferonkách s rýží 95,- Kč
Marinovaná vepřová žebra na salátu Coleslaw 129,- Kč
Špenátové lasagne s kuřecím masem 125,- Kč

Víkend 25.2 – 26.2.2017 – MASOPUST – NARÁŽENÍ MASOPUSTNÍHO SPECIÁLU – BOCK SVĚTLÁ 16°

Kulajda s vejcem a houbami
Vepřové výpečky v sádle s rozpečeným chlebem a cibulovým salátem
Konfitovaný vepřový bok na masopustním speciálu, šťouchané brambory s cibulkou a škvarky
Grilovaná kotleta, restované brambory se slaninou a cibulí
Pivovarské masopustní koblihy od šéfkuchaře Štěpána Váchy

 

Váha masa je 120g v syrovém stavu. Nabídka platí od 11:00 do 14:00 nebo do vyprodání zásob.