VYHLÁŠKA
PRO MILOVNÍKY ÚNĚTICKÉHO PIVA A DOBRÉHO JÍDLA
ÚNĚTICKÝ NÁŘEZ
ANEB S PŘÁTELI DOMA JAKO V HOSPODĚ
Objednejte si výtečné Únětické pivo v sudech 15l, 30l, nebo 50l s kvalitním výčepem a bedýnku plnou dobrého jídla od našich kuchařů.
Únětické pivo 10° nefiltr, 10,7° filtr, nebo 12° nefiltr a k tomu:
1. Večerní posezení u piva
pro 4 osoby
Škvarková pomazánka s jablky, u nás vyuzený vepřový bůček, nakládaný hermelín, kachní paštika s pomerančovou marmeládou a pšeničnožitný sladový chléb.
za 580,– Kč
+ vratná záloha 900,– Kč
Obsah balení:
200 g Škvarková poma- zánka s jablky
200 g U nás vyuzený vepřový bůček
200 g Nakládaný hermelín
200 g Kachní paštika s pomerančovou marmeládou
2 ks Pšeničnožitný sladový chléb, 2 x 800 g
100 g Směs nakrájené cibule
100 g Beraní rohy
Návod na přípravu:
1. Načepujte si Únětické pivo
2. Nakrájejte chléb na jednotlivé krajíce o tloušťce dle aktuální chuti
3. Otevřete a rozložte si jednotlivé nádoby tak, abyste měli vše hezky na dosah.
Seznam inventáře: 1 x Dřevěná bedýnka 5 x Skleněná dóza s dřevěným víkem / 1 x Zavařovací sklenice / 1 x Utěrka
2. Odpolední kachnička
pro 4 osoby
Celá kachna pečená na pomerančích a jablkách s bramborovým knedlíkem, červené zelí a vídeňská cibulka.
za 820,– Kč
+ vratná záloha 1650,– Kč
Obsah balení:
2,4 kg Kachna pečená na jablkách a pomerančích
2 ks Domácích bramborových knedlíků
800 g Červeného zelí
100 g Vídeňské cibulky
Návod na přípravu:
1. Rozehřejte troubu na 160°C (program horký vzduch)
2. Načepujte si Únětické pivo
3. Vložte celý přiklopený pekáč s kachnou do rozehřáté trouby na 20 minut
4. Nakrájejte bramborové knedlíky a ohřejte v hrnci na pařáčku
5. Zelí v rendlíku lehce podlijte vodou a za stálého míchání ohřejte na mírném ohni
6. Ve chvíli, kdy máte veškeré ingredience dostatečně ohřáté, můžete servírovat
Seznam inventáře: 1 x Dřevěná bedýnka / 1 x Smaltovaný pekáč / 1 x Smaltovaný rendlík / 1 x Utěrka
3. Pečená krkovička
pro 5 osob
Pomalu pečená krkovice v celku s houskovým knedlíkem a bílým zelím.
za 830,– Kč
+ vratná záloha 1650,– Kč
Obsah balení:
1,5 kg Pomalu pečená vepřová krkovice vcelku se smaženou cibulí
2 ks Domácích houskových knedlíků
800 g Bílého zelí
Návod na přípravu:
1. Rozehřejte troubu na 160°C (program horký vzduch)
2. Načepujte si Únětické pivo
3. Vložte celý přiklopený pekáč s krkovičkou do rozehřáté trouby na 20 minut
4. Nakrájejte houskové knedlíky a ohřejte v hrnci na pařáčku
5. Zelí v rendlíku lehce podlijte vodou a za stálého míchání ohřejte na mírném ohni
6. Ve chvíli, kdy máte veškeré ingredience dostatečně ohřáté, můžete servírovat
Seznam inventáře: 1 x Dřevěná bedýnka / 1 x Smaltovaný pekáč / 1 x Smaltovaný rendlík / 1 x Utěrka
4. Pečená vepřová kolínka
pro pořádné chlapy
Dvě zadní vepřová kolena pečená na našem pivě s pivovarským chlebem, hořčice, vejmrda a beraní rohy.
za 650,– Kč
+ vratná záloha 1500,– Kč
Obsah balení:
2 ks Pečená vepřová kolena (cca 1,5kg) na našem pivu
2 ks Pšeničnožitný sladový chléb (2x 800g)
100 g Plnotučné hořčice
100 g Vejmrdy
100 g Beraních rohů
Návod na přípravu:
1. Rozehřejte troubu na 180°C (program horký vzduch)
2. Načepujte si Únětické pivo
3. Vložte celý přiklopený pekáč s koleny do rozehřáté trouby na 20 minut
4. Nakrájejte chléb na jednotlivé krajíce o tloušťce dle aktuální chuti
5. Otevřete a rozložte si jednotlivé nádoby tak, abyste měli vše hezky na dosah
Seznam inventáře: 1 x Dřevěná bedýnka / 1 x Smaltovaný pekáč / 3 x Skleněná dóza s dřevěným víkem / 1 x Utěrka