3.-4. května – Rybičky, rybičky… |
Filet z lososa s bramborovými noky a toskánskou omáčkou s valpolicellou… |
Pečený pstruh v pivní marinádě s grilovanou zeleninou a bylinkovým máslem… |
10.-11. května – Hezky česky… |
Španělský maxi ptáček plněný domácí klobáskou, uzeným špekem, okurkou a vejcem s bylinkovou rýží… |
Králičí stehýnka na česneku a smetaně s moravským zelím a naším žemlovým knedlíkem… |
17.-18. května – Sýrová sezóna… |
Smažená vyzrálá gouda v panko strouhance s bylinkovými grenaillemi a medem… |
Plněný grilovaný hermelín s chorisem, pálenými paprikami a máslovými brambory se slaninovou majonézou |
24.-25. května – Chřesto-braní… |
Filírovaná vepřová panenka s chřestovým ragú s karotkou a bylinkovým crumble… |
Slaný chřestový koláč se sušenou šunkou a holandskou pěnou… |
31.-1. června – Únětický steakhouse… |
Steak z hovězí svíčkové s bramborovým fondánem a omáčkou z portského vína… |
Grilovaný bal-tip steak s pečenou zeleninou a chimichuri… |