VÍKENDOVÉ CHUŤOVKY

3.-4. května – Rybičky, rybičky…

Filet z lososa s bramborovými noky a toskánskou omáčkou s valpolicellou…
Pečený pstruh v pivní marinádě s grilovanou zeleninou a bylinkovým máslem…

10.-11. května – Hezky česky…

Španělský maxi ptáček plněný domácí klobáskou, uzeným špekem, okurkou a vejcem s bylinkovou rýží…
Králičí stehýnka na česneku a smetaně s moravským zelím a naším žemlovým knedlíkem…

17.-18. května – Sýrová sezóna…

Smažená vyzrálá gouda v panko strouhance s bylinkovými grenaillemi a medem…
Plněný grilovaný hermelín s chorisem, pálenými paprikami a máslovými brambory se slaninovou majonézou

24.-25. května – Chřesto-braní…

Filírovaná vepřová panenka s chřestovým ragú s karotkou a bylinkovým crumble…
Slaný chřestový koláč se sušenou šunkou a holandskou pěnou…

31.-1. června – Únětický steakhouse…

Steak z hovězí svíčkové s bramborovým fondánem a omáčkou z portského vína…
Grilovaný bal-tip steak s pečenou zeleninou a chimichuri…

OPENING HOURS OF THE INN
Monday–Thursday | 11 am–10 pm
Friady–Saturday | 11 am–11 pm
Sunday | 11 am–9 pm

CONTACT AND INVOICE DETAILS
Únětický výčep s.r.o.
Rýznerova 19, 252 62 Únětice
Identification number: 24128023, Tax identification number: CZ 24128023