VÍKENDOVÉ CHUŤOVKY

7.-8. prosince – Se šííípkovou/Se zelííím!!!

Pomalu pečená kýta z kance se šípkovou a žemlovou nádivkou.
 
Kančí výpečky s variací zelí, bramborové šišky a smažená cibulka.

14.-15. prosince – Prosincová zabijačka

Jitrnice, jelita, jak to umí naše elita…
Prdelačka, gulášek a pečený prejt, všichni budeme v sobotu lejt.
Budou další pochutiny k našemu pivu a že u jednoho nezůstane, není divu!

21.-22. prosince – Před Vánoci fit

Krůtí filírované prso s dýňovým pyré a pečeným česnekem s bylinkami.
Kuřecí kukuřičný supreme plněný houbovou fáší s pečenou zeleninou a kuřecím jusem.

28.-29. prosince – Burgrem sem, burgrem tam

Zvěřinový burger se sýrem brie, brusinkami, hranolky s bylinkovou solí a česnekovou aioli
Trhaný pomalu pečený hovězí krk v naší briošce s křenovou majonézou, vyzrálou zauzenou goudou a karamelizovanou cibulkou,
hranolky s bylinkovou solí a domácí bbq omáčkou

 

 
 

OPENING HOURS OF THE INN
Monday–Thursday | 11 am–10 pm
Friady–Saturday | 11 am–11 pm
Sunday | 11 am–9 pm

CONTACT AND INVOICE DETAILS
Únětický výčep s.r.o.
Rýznerova 19, 252 62 Únětice
Identification number: 24128023, Tax identification number: CZ 24128023