1.-2. února – Únětické jehly !!! |
Pivovarská jehla s kuřecím a vepřovým masem, slaninou, cibulí a paprikou, pečená brambora s kozím sýrem… |
Zeleninová jehla se sýrem halloumi s hummusem a křupavou cizrnou… |
8.-9. února – Stejk žádný fejk… |
Vepřový Texas steak s omáčkou ze zeleného pepře, gratinované brambory… |
Hovězí Hanger steak, pečené brambůrky, fazolové lusky ve slanině, nakládané chilli a demi glace… |
15.-16. února – Žebra, pivo, koleno… |
Vykostěné koleno v pivní marinádě, nakládaná zelenina, čerstvý křen, hořčice a chléb… |
Medová žebírka s chilli, pečenou kukuřicí, rozpečeným balsamicovým chlebem a bylinkovým dipem… |
22.-23. února – Bude divočina !!! |
Naše uzená klobása z divočáka s hrachovou polentou a zelným salátkem… |
Ragú z divočáka zjemněné smetanou s tyrolským knedlem a restovanou hlívou ústřičnou… |
|
|
|