5.-6. července – Léto na grilu… |
Mix grilovaných steaků s kukuřičným klasem a bylinkovou buchtou… |
Grilovaná pljeskavica s domácím ajvarem a konfitovanými grenaillemi… |
12.-13. července – Mexiko, sombrero… |
Kuřecí enchiladas colores se salsou pico de gallo a koriandrem |
Hovězí žebro Asada s chilli a limetkami, fazolemi a rýží |
19.-20. července – Rybičky, rybičky…! |
Máslová ryba s pomerančovo-fenyklovým salátkem a glazovanými cibulkami v balsamicu… |
Pivovarský pstruh s lehkým bramborovým salátem a koprovým olejem… |
26.-27. července – Ty naše čuňačinky… |
Grilovaná flákota z krkovice s pečenou zeleninou fazolkami a slaninou, tymiánový demic glace… |
Pečené vykostěné koleno na našem pivu s nakládanou zeleninou, pikantní hořčicí, křenem a sladovým chlebem… |
|